Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Tájékoztatás és kommunikáció

Kari honlap

Karunk nagy hangsúlyt helyez az elektronikus kommunikációra, amelynek alapvető csatornája a honlapunk. Honlapunk folyamatos frissítéssel naprakész információkat hordoz. A statikus tartalmakon túl, amelyek képzéseinket és szervezeti struktúránkat mutatják be, folyamatosan monitorozzuk és megosztjuk valamennyi, Karunkat érintő, vagy társadalomtudományi relevanciájú híreket és eseményeket, valamint hallgatóink és oktatóink érdeklődésére számot tartó pályázati lehetőségeket, illetve hallgatói gyakornoki lehetőségeket.
Már nem frissül az ELTE TáTK Sociomater oldala, de még mindig elérhetőek rajta a régebbi tartalmak.

Honlapunkkal kapcsolatban felmerült észrevételeket, problémákat és javaslatokat folyamatosan várja Karunk Dékáni Hivatala.

Álláshirdetések

Honlapunkon igyekszünk közzétenni azokat az álláslehetőségeket is, amelyek a nálunk hallgató vagy nálunk végzett, társadalomtudományi szakos hallgatók képesítésének megfelel. A Kar Dékáni Hivatala folyamatosan várja munkaadók jelentkezéseit is, a releváns álláshirdetéseket ingyenesen közzétesszük.

Facebook oldal

Karunk hivatalos Facebook oldalán, mint informális kommunikációs fórumon a legfontosabb vagy legérdekesebb kari hírek, pályázati lehetőségek és álláshirdetések mellett a társadalomtudományokhoz szorosabban vagy lazábban kapcsolódó szórakoztató vagy elgondolkodtató tartalmakat is megosztunk. Ugyanitt tesszük közzé a kari eseményekről származó, vagy a hétköznapi életünkkel kapcsolatos megörökített emlékeinket. Az oldal kiváló eszköz arra, hogy fórumot teremtsen jelenlegi és korábbi hallgatóink, oktatóink és munkatársaink között, és valódi közösségé formálja a Kart. Követőink száma ugyanakkor többszörösen meghaladja a kar polgárainak számát, így szélesebb körű társadalomtudományos fórumként is tekintünk rá.

Felvételizőknek szóló Facebook oldalunk elsősorban azoknak a középiskolásoknak készül, akik érdeklődnek a társadalomtudományok és az ELTE iránt: igyekszünk a társadalomtudomány érdekességei mellett a felvételi folyamattal kapcsolatos fontos információkkal is ellátni jövőbeli hallgatóinkat.

Az ELTE TáTK Kollégák-volt Kollégák Facebook oldalon mindazok jelentkezését várjuk, akik szeretnének a Kar Facebook eseményeiről meghívót kapni. Az oldalon a Kar kollégáit érintő híreket és a Kar által szervezett nagyobb eseményeket osztjuk meg.

Hírlevelek

A Heti Hétfői Hírlevél a TáTK hallgatóinak szóló információkat - eseményeket, híreket, lehetőségeket - tartalmazza az adott hétre. Üzemeltetője a TáTK Hallgatói Önkormányzat, feliratkozni a komm@tatkhok.elte.hu e-mail címre küldött levéllel (a kérés megjelölésével) lehet.

Az ELTE TáTK Kari Hírlevél a Kar munkatársainak 
szóló információkat - eseményeket, híreket, lehetőségeket - tartalmazza az adott hétre. Üzemeltetője a TáTK Dékáni Hivatal, feliratkozni a titkarsag@tatk.elte.hu e-mail címre küldött levéllel (a kérés megjelölésével) lehet.

YouTube csatorna

A Kar saját YouTube csatornával rendelkezik, ahol megosztásra kerülnek rendezvényeken készült videók, a szakokat bemutató tájékoztató kisfilmek, valamint a kart népszerűsítő kampányfilmek. A csatornán új sorozatot indítottunk ProfTube néven, amelyen oktatóink jelentkeznek érdekes társadalomtudományi videóelőadásokkal.

Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2016.02.15.