Neked MUNKA, nekem ÁLOM! - Önkéntest keres a Salva Vita

Salva Vita Alapítvány

A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program lehetőséget ad fogyatékos emberek és munkáltatók kötetlen találkozására. Önkénteseknek jelentkezési határidő: 2017. május 05.

A programról röviden:

Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program egy új kezdeményezés Magyarországon, amely lehetőséget ad fogyatékos emberek és munkáltatók kötetlen találkozására egy nyílt nap keretében. A program célja nem a munkaközvetítés, hanem lehetőség nyújtása személyes találkozásra, egymás megismerése és kölcsönös tapasztalatszerzésre, mert tapasztalatok szerint a fogyatékosságot övező félelmek és bizonytalanságok legsikeresebben személyes találkozással változtathatók meg.

E speciális napon a programra jelentkező fogyatékos emberek eltölthettek egy napot egy számukra érdekes munkahelyen, munkakörben, egy napra kipróbálhatják álmaik munkáját. A programba bekapcsolódó munkáltatónál egy házigazda fogadja a fogyatékos résztvevőt, az ő munkanapját követheti nyomon a jelentkező.
A Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napon tapasztalt mentorok kísérik a résztvevőket. A program minden résztvevője előzetes felkészítést kap a találkozásra.

E programra jelentkező fogyatékos emberek mellé keres a Salva Vita Alapítvány önkéntes mentorokat, akik vállalják:

  • a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! Napon való aktív jelenlétet 2017. május 30-án mentori szerepben,
  • fogyatékos résztvevő munkahelyre kísérését, majd haza kísérését (a fenti időpontban),
  • a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! program sajtótájékoztatóján való megjelenést (a fenti időpontban),
  • a programra való felkészítésen való részvételt és
  • a programmal járó médianyilvánosságot.

Jelentkezés feltétele:

biro.veronika@salvavita.hu e-mail címre küldött bemutatkozó levél 2017. 05. 05-ig.
A levél foglalja össze a jelentkező eddigi tanulmányait, szakmai tapasztalatait, és pár mondatban azt, hogy miért kapcsolódnának be szívesen a Neked MUNKA, nekem ÁLOM programba.

További információ: www.nekedmunka.hu vagy +36 70 398 50 42

Letölthető felhívás (PDF)


A programot az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatja. A pályázat kódszáma FOF2016/14. Szerződésszám: 1894/3/2016.

Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.04.26.