Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Tereptanári képzés

A képzés jelenleg nem került meghirdetésre.


Az ELTE Társadalomtudományi Kar Szociális Tanulmányok Intézete akkreditált tanfolyamot  indít Tereptanári képzés címmel.

A képzés célja: A felsőoktatásban (BA,MA) tanulók szakmai gyakorlatát vezető kollégák ismereteinek, módszereinek bővítése.

A képzés tartalma: A tereptanári képzés során feldolgozzuk a tereptanári feladatokhoz kapcsolódó elméleti ismereteket, módszereket és készségeket. A tanfolyam keretében foglalkozunk az elméleti és gyakorlati oktatás kapcsolatával, a képző intézményen belül szervezett és a képzőintézményen kívül, szociális intézményekben folyó gyakorlatok célkitűzéseivel, felépítésével, folyamatával.
A tanfolyam egyik célja a szakmailag magas színvonalú gyakorlatvezetéshez szükséges készségek tudatosítása és fejlesztése, ehhez elengedhetetlen foglalkozni a tereptanári motivációkkal, a szereplők közötti kapcsolatokkal, az értékeléssel kapcsolatos dilemmák végiggondolásával.

A tanfolyam utolsó blokkjában a résztvevőknek lehetőségük nyílik egy-egy általuk választott téma szupervíziós megbeszélésére.
A képzésre elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik tervezik, hogy tereptanárként felsőoktatásban tanuló szociális szakos hallgatókat fogadnak, és erre szeretnének felkészülni, vagy akik már dolgoztak tereptanárként és a tereptanítással kapcsolatos tudásukat szeretnék bővíteni.

A képzés időtartama
: 40 óra
Ütemezés: 4 alkalom x 8 óra, 1 alkalom x 4 óra szupervízió, 1 alkalom x 4 óra vizsga
A képzés pontértéke: 40 pont
Részvételi dij: 30.000 Ft

A képzés időpontjai: 2011. április 21., 28., május 5., 12. 9.00-16.00 óráig
Május 19. szupervízió: 9.00-13.00 óráig
Vizsga: május 30.

Jelentkezni lehet a mellékelt nyomtatvány elküldésével.
Jelntekezési lap tereptanári tanfolyamra
 
emailen: szecsijudit@vivamail.hu
postai úton: ELTE TáTK, 1117. Budapest, Pázmány s. 1/a.
faxon: 372-2992

További információ: Szécsi Judit 06-70/2823-683, szecsijudit@vivamail.hu

Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2016.05.11.