ELTE Alumni Szervezet

Eötvös Loránd Tudományegyetem, Alumni Központ

Cím: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23. fszt. 4. 
Telefon: (36-1) 411-6500/4414 
E-mail: almamater@alumni.elte.hu
Email regisztrációs ügyekben: titkarsag@alumni.elte.hu
Honlap: alumni.elte.hu
Facebook: facebook.com/ELTEAlumni

ELTE Alumni Szervezet

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen évente mintegy 5-6000 hallgató végez. Több százezren lehetnek, akik az ELTE-n, illetve a jogelőd intézményekben szereztek diplomát, kaptak doktori fokozatot. Az Egyetem Szenátusa által 2007-ben létrehozott ELTE Alumni (Öregdiák) Szervezet e virtuális közösség számára kíván lehetőséget biztosítani arra, hogy kapcsolatba léphessenek egymással és az egyetemmel. A szervezet, különböző szolgáltatások mellett a szakmai előrejutást is segítő kapcsolattartáshoz és kapcsolatépítéshez szeretne alkalmat teremteni, segítséget nyújtani az ELTE Alumni Szervezet tagjainak.

Regisztráció és tagsági kártya

Az ELTE Alumni tagságra jelentkezhetnek: 
az ELTE-n oklevelet szerző hallgatók

A jelentkezés módja: Az ELTE Alumni honlapjának "Regisztráció” menüpontjára kattintva kitölthető a tagsági jelentkezési lap. A regisztráció után a Titkárság aktiválja a tagságot, és postán elküldi a kedvezményekre jogosító, névre szóló tagsági kártyát. A kedvezményekről bővebb információ szerepel az ELTE Alumni honlapon.

Hírlevelek

Az Alumni Szervezetbe történő regisztrálás után a tagok automatikusan kapják a hetente megjelenő Egyetemi Hírlevelet és az Alumni Hírlevelet. Az Egyetemi Hírlevél az ELTE rendezvényeiről, tudományos híreiről tájékoztatja az egyetem jelenlegi és végzett polgárait.

Alumni támogatás

Köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1% felajánlásokat illetve bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. 

Adószám: 18133442-1-41


Adományát átutalhatja az alapítvány bankszámlájára vagy elküldheti sárga postai csekken. Kérésére szívesen küldünk Önnek csekket, ennek igényléséhez írjon nekünk emailt: titkarsag@alumni.elte.hu

Az ELTE Alumni Alapítvány közhasznú szervezet adatai:

az Alapítvány székhelye: 1056 Budapest, Szerb u. 21–23. 
Számlaszáma: MKB 10300002-10408814-49020010

Részletes információk az adományozással és az 1% feljánlásával kapcsolatban az ELTE honlapján

ELTE Alumni Ösztöndíj

Az ELTE Alumni Alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE jelenlegi és volt hallgatóinak, oktatóinak, dolgozóinak felajánlásaiból támogassa a kiváló tanulmányi eredményt elérő és szociálisan rászoruló ELTE hallgatókat. Az támogatás alapját az Alapítványhoz beérkezett adományok képezik. Amennyiben szeretne a törekvésekhez hozzájárulni, azt az ELTE Alumni Alapítvány bankszámlájára történő átutalással vagy adója 1%-ával megteheti.


Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.03.29.