ELTE Alumni Szervezet

Az ELTE Alumni Szervezetéhez tartoznak az ELTE Alumni regisztrált tagjai és tiszteletbeli tagok; az ELTE Alumni Tagozatok és azok képviselői; az ELTE Alumni Tanács, illetve annak Alumni Testülete és egyéb tagjai; az ELTE Alumni Bizottság és tagjai; az ELTE Alumni Központ és munkatársai; az ELTE Alumni önkéntesek.

Eötvös Loránd Tudományegyetem, Alumni Központ

Cím: 1056 Budapest, Szerb utca 21-23. fszt. 4. 
Telefon: (36-1) 411-6500/4414 
E-mail: almamater@alumni.elte.hu
Email regisztrációs ügyekben: titkarsag@alumni.elte.hu
Honlap: alumni.elte.hu
Facebook: facebook.com/ELTEAlumni

ELTE Alumni Szervezet

Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen évente mintegy 5-6000 hallgató végez. Több százezren lehetnek, akik az ELTE-n, illetve a jogelőd intézményekben szereztek diplomát, kaptak doktori fokozatot. Az Egyetem Szenátusa által 2007-ben létrehozott, működését 2008-ban indító ELTE Alumni (Öregdiák) Szervezet e virtuális közösség számára kíván lehetőséget biztosítani arra, hogy kapcsolatba léphessenek egymással és az egyetemmel. A szervezet, különböző szolgáltatások mellett a szakmai előrejutást is segítő kapcsolattartáshoz és kapcsolatépítéshez szeretne alkalmat teremteni, segítséget nyújtani az ELTE Alumni Szervezet tagjainak.

Az egyes karok Alumni rendezvényein túl az alumnusok, vagyis az ELTE Diplomások köre számára sokféle programsorozat indult, illetve  indul. Például az ELTÉ-n végzett és híressé vált hallgatókról szóló sorozat: az ELTE Sikerek, valamint tematikus séták: Az Egyetem megnyitja kapuit, többek között a Lágymányosi kampusz kincseit is bemutatjuk. Mindezeket a központi ELTE Alumni oldalakon, illetve annak Rendezvények aloldalán publikáljuk.
Fontos, hogy ezeket a programokat jellemzően dolgozóbarát, esti időpontban szervezzük. Mindezek nem csak a weboldalon, hanem az új facebook oldalon is követhetők. A regisztráltak külön értesítésekre is számíthatnak. 

Regisztráció és tagsági kártya

Az ELTE Alumni tagságra jelentkezhetnek: 
az ELTE-n oklevelet szerző hallgatók

A jelentkezés módja: Az ELTE Alumni honlapjának "Regisztráció” menüpontjára kattintva kitölthető a tagsági jelentkezési lap. A regisztráció után a Titkárság aktiválja a tagságot, és postán elküldi a kedvezményekre jogosító, névre szóló tagsági kártyát. A kedvezményekről bővebb információ szerepel az ELTE Alumni honlapon.

Alumni Hírlevelek

Az alumnusok (= ELTE Diplomások) számára szervezett, kari hovatartozás nélkül is érdekes esti/hétvégi programokat, a nekik leginkább szóló eseményeket és meghívókat az ELTE Alumni Hírek közvetíti.
Frissen végzettek számára készül az ELTE Alumni Junior Magazin, melyben elindulásukat segítjük jellemzően a karrier, továbbképzés, önismeret területein. Az aktuális, változatos programokról, eseményekről, rendezvényekről az Egyetemi Hírlevél ad hírt.


Alumni támogatás

Köszönettel fogadunk minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1% felajánlásokat illetve bármilyen összegű és gyakoriságú eseti adományokat is. 

Adószám: 18133442-1-41


Adományát átutalhatja az alapítvány bankszámlájára vagy elküldheti sárga postai csekken. Kérésére szívesen küldünk Önnek csekket, ennek igényléséhez írjon nekünk emailt: titkarsag@alumni.elte.hu

Az ELTE Alumni Alapítvány közhasznú szervezet adatai:

az Alapítvány székhelye: 1056 Budapest, Szerb u. 21–23. 
Számlaszáma: MKB 10300002-10408814-49020010

Részletes információk az adományozással és az 1% feljánlásával kapcsolatban az ELTE honlapján

ELTE Alumni Ösztöndíj

Az ELTE Alumni Alapítvány kiemelt célja, hogy az ELTE jelenlegi és volt hallgatóinak, oktatóinak, dolgozóinak felajánlásaiból támogassa a kiváló tanulmányi eredményt elérő és szociálisan rászoruló ELTE hallgatókat. Az támogatás alapját az Alapítványhoz beérkezett adományok képezik. Amennyiben szeretne a törekvésekhez hozzájárulni, azt az ELTE Alumni Alapítvány bankszámlájára történő átutalással vagy adója 1%-ával megteheti.


Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.08.24.