Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Publikálási lehetőség: antro-pólus

Az antro-pólus antropológiai folyóirat legújabb száma idén januárban megjelent, olvasható, valamint letölthető.

A folyóirat további publikálási lehetőségre hívja a társadalomtudományos kutatókat, hallgatókat. E lehetőség nem csak antropológusoknak szól. Különböző rovatokban nyílik lehetőség publikációra, melyekről bővebben a mellékelt dokumentum kínál infót.

A következő szám Fókusz rovata a Romák-Oktatás-Előítéletek témakörét járja körbe, de e mellett újra várják a szerkesztők a terepmunkáról való bejelentkezéseket, pillanatfelvételek rövid elemzését, az antropológiai szemlélet bemutatását hétköznapi eseményeken keresztül, a módszertan örök kérdésének fejtegetéseit, valamint recenziókat és programbeszámolókat.

A szerkesztőség kérése, hogy a jelentkezéssel együtt küldjetek rögtön egy 500-1000 karakterből álló kivonatot is a tervezett írásról.

Jelentkezéseteket, munkáitokat az antropolus2016@gmail.com e-mail címre várják. A jelentkezésnél, kérjük, hogy az üzenet tárgyában tüntessétek fel a rovatcímet, ahová az írásaitokat szánjátok! A mellékelt Rovatismertetők dokumentumban megtaláljátok a rovatok részletes leírását.

Jelentkezési határidő (rövid összefoglalóval): Február 25

Végleges szöveg beküldésének határideje: Április 15

 

Formai útmutató szerzők számára  | RovatismertetőPortálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2018.02.02.