Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Eredményeink / elképzeléseink

A TáTK-n végzettek a munkaerőpiacon

Cikkünk a lehetséges karrierutakról, pályákról társadalomtudományi végzettséggel
Alumni interjúk (Arcképcsarnok)

Jelentkezések

Karunk képzéseire 2016-ban beadott jelentkezések, illetve az első helyen minket megjelölő jelentkezők száma 3245, illetve 689 fő volt. A felsőoktatás folyamatosan szűkülő mezőjében változatlanul sok jelentkező tartja értékesnek az ELTE által kiadott társadalomtudományi diplomát, és a TáTK színvonalas képzéseit.

Jelentkezések az ELTE TáTK-ra 2016-ban szakonként
2017-es jelentkezési statisztikák a felvi.hu-n
Ponthatárok, felvettek száma (2016. július)

Magas minőségű képzések

A HVG a Diploma 2016 különszámában három, Karunkon is oktatott társadalomtudományi alapképzésről készített országos rangsort. E háromból mind a szociológia, mind a szociális munka alapképzési szak rangsorában az ELTE Társadalomtudományi Kar végzett első helyen. A harmadik, nemzetközi tanulmányok alapképzési szak kapcsán 8 másik kart megelőzve, ezüstérmes helyet szerzett az ELTE TáTK. A HVG a rangsorát a felvételizők körében számított népszerűségre, illetve a jelentkező hallgatók kiválóságára alapozza.
 
A Heti Válasz gazdaságtudományi képzési területről készített országos felsőoktatási rangsora alapján a szakterület legjobb képzését az ELTE-TáTK nyújtja. Ezzel az eredménnyel karunk megelőzi a BCE, a BME, a BGF, a DE, az SZTE és a PTE valamennyi gazdaságtudományi karát. A Heti Válasz a rangsorát a hallgatói kiválósági adatokra alapozza.

Hallgatói sikereink

Vonatkozó információk a Minőségbiztosítás menüpontban

Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2017.04.15.