Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Szociális alapú kiegészítő támogatás Erasmus+ részképzésre kiutazó ösztöndíjas hallgatók számára

Erasmus web

A Tempus Közalapítvány és az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázati lehetőséget hirdetnek szociális alapú kiegészítő pénzügyi támogatásra azon felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, akik a 2017/2018-as tanévben Erasmus+ tanulmányi célú mobilitási ösztöndíjat kívánnak elnyerni / elnyertek.

 A pályázat beadásának nem feltétele az elnyert ösztöndíjas státusz, tehát minden részképzésre és szakmai gyakorlati mobilitásra pályázó hallgató adhat be kiegészítő igényt. A megpályázható összeg az Erasmus+ ösztöndíjon felül havi 200 euró kiegészítő támogatást jelent a nyertes hallgatóknak tanulmányi célú mobilitás esetében, míg havi 100 euró kiegészítő támogatást jelent szakmai gyakorlati célú mobilitás esetén. A kiegészítő támogatást csak akkor kapják meg a hallgatók, ha az Erasmus+ ösztöndíjat is sikeresen megpályázták, és elnyerték, kiutaztak, továbbá teljesítik külföldi tanulmányi kötelezettségüket, megvalósítva ezzel az Erasmus+ mobilitást.

A pályázati határidő (a 2017/2018-as tanévi – őszi és tavaszi félévi – kiutazásokra vonatkozó igénylőlap benyújtásának határideje): 2017. május 24.

A pályázatok beadásának módja: 
Az igénylőlapot kizárólag számítógéppel kitöltve, magyar nyelven, csakis a megadott igénylőlapon lehet benyújtani: 
  • 1 nyomtatott, eredeti (kék színű tintával) aláírt példányban a küldő intézmény Erasmus+ koordinátorához (Szontágh Anikó, ELTE RK Nemzetközi Iroda, Erasmus+ Osztály 1056 Budapest, Szerb utca 21–23. I. emelet 37-es szoba), valamint
  • 1 elektronikusan kitöltött (nem szkennelt, aláírás nélküli (xls formátumú, NEM: pdf, doc etc.) változatot az erasmus@elte.hu e-mail címre is el kell küldeni.
    Az e-mailben küldött igénybejelentő lapot kérjük az alábbi séma alapján átnevezni:
    Vezetéknév_Keresztnév_(születési dátum)_ÉÉÉÉHHNN_ELTE_1718 (Példa: Toth_Imre_19951231_ELTE_1718)

További információ a TáTK-n Csukovits Balázs nemzetközi munkatárstól kérhető.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati felhívás 2017/2018  | Kitöltendő űrlap


Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2017.05.04.