Szociális alapú kiegészítő támogatás Erasmus+ részképzésre kiutazó ösztöndíjas hallgatók számára

Erasmus web

A Tempus Közalapítvány és az Eötvös Loránd Tudományegyetem pályázati lehetőséget hirdetnek szociális alapú kiegészítő pénzügyi támogatásra azon felsőoktatásban tanuló hallgatók számára, akik a 2016/2017-es tanévben Erasmus+ tanulmányi célú mobilitási ösztöndíjat kívánnak elnyerni / elnyertek.

A pályázat beadásának nem feltétele az elnyert ösztöndíjas státusz, tehát minden részképzésre pályázó hallgató adhat be kiegészítő igényt. A megpályázható összeg az Erasmus+ ösztöndíjon felül havi 100 euró kiegészítő támogatást jelent a nyertes hallgatóknak. A kiegészítő támogatást csak akkor kapják meg a hallgatók, ha az Erasmus+ ösztöndíjat is sikeresen megpályázták, és elnyerték, kiutaztak, továbbá teljesítik külföldi tanulmányi kötelezettségüket, megvalósítva ezzel az Erasmus+ mobilitást.

A pályázati határidő (a 2016/2017-es tanévi – őszi és tavaszi félévi – kiutazásokra vonatkozó igénylőlap benyújtásának határideje): 2016. május 25.

A pályázatok beadásának módja: 
Az igénylőlapot kizárólag számítógéppel kitöltve, magyar nyelven, csakis a megadott igénylőlapon lehet benyújtani: 
  • 1 nyomtatott, eredeti (kék színű tintával) aláírt példányban a küldő intézmény Erasmus+ koordinátorához (Szontágh Anikó, ELTE RK Nemzetközi Iroda, Erasmus+ Osztály 1056 Budapest, Szerb utca 21–23.), valamint
  • 1 kitöltött (nem szkennelt) elektronikus változatot az erasmus@elte.hu e-mail címre is el kell küldeni. Az e-mailben küldött igénybejelentő lapot kérjük az alábbi séma alapján átnevezni: Vezetéknév_Keresztnév_(születési dátum)_ÉÉÉÉHHNN_ELTE_1516 (Példa: Toth_Imre_19951231_ELTE_1617)

További információ a TáTK-n Csukovits Balázs nemzetközi munkatárstól kérhető.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati felhívás (2016/17)  | Pályázati űrlap (2016/17)


Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2016.05.09.