Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitás (ICM) pótpályázat hallgatóknak

Erasmus plus

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Intézményi szintű pótpályázatot ír ki a 2016/2017. tanévben Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitás (ICM) hallgatói mobilitási programban való részvételre. A pótpályázatot a kari sajátosságoknak megfelelően legkésőbb 2016. október 05. 12:00 óráig kell benyújtani papír alapon a TáTK nemzetközi irodájába (Lágymányosi Campus, Északi Tömb 7.35).

A pályázat célja:
Az Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitási program keretében a pályázaton nyertes hallgatók lehetőséget kapnak az Erasmus+ ICM partneregyetemeink egyikén részképzésben részt venni. A tanulmányút célja félév-áthallgatás, kutatás, a szakdolgozat elkészítése lehet. 

A mobilitás csak akkor valósulhat meg alap- és mesterképzéses hallgatók esetében, ha a külföldi tanulmányokat a küldő intézmény elfogadja és azt a hallgató itthoni előmenetelébe – az ELTE-s kreditszámokon és átszámított érdemjeggyel, vagy a diplomamellékletben feltüntetve – beszámítja. PhD hallgatók esetében nem kötelező kurzusok felvétele és elvégzése, amennyiben a mobilitás célja kutatómunka. 

Pályázati felhívás és mellékletek letöltése:

Erasmus+ ICM pótpályázati felhívás letöltése  | Erasmus+ ICM pótpályázati adatlap letöltése  | Erasmus+ ICM pótpályázat - motivációs levél sablon letöltése  | Erasmus+ ICM pótpályázat - pályázható egyetemekPortálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2016.09.26.