Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitás (ICM) pótpályázat oktatóknak

Erasmus plus

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem pótpályázatot ír ki 2016/2017. tanévi Erasmus+ nemzetközi kreditmobilitás (ICM) oktatói mobilitási programban való részvételre. A pályázatot 2016. október 14 12:00 óráig lehet benyújtani papír alapon a TáTK nemzetközi irodájába (Lágymányosi Campus, Északi Tömb 7.35).

Az oktatói mobilitás célja a partnerintézmény szakos tanrendjébe illeszkedő előadások, szemináriumok megtartása, és a partnerintézménnyel való szakmai kapcsolat további építése, különös tekintettel az Erasmus+ ICM program tantervfejlesztési tevékenységeire.

Az Erasmus+ ICM program keretében a pályázaton nyertes oktatók az Eötvös Loránd Tudományegyetemmel 2016/2017. tanévre érvényes kétoldalú megállapodással rendelkező felsőoktatási intézményében ösztöndíjjal folytathatnak oktatási tevékenységet. Az oktatás időtartama nem lehet kevesebb 5 napnál és 8 tanóránál, és nem lehet hosszabb 8 hétnél (az oktatás időtartamába az utazási napok nem számítanak bele).

Pályázati felhívás és mellékletek letöltése:

Erasmus+ ICM pótpályázati felhívás letöltése (oktatók)  | Erasmus+ ICM pótpályázat - adatlap letöltése (oktatók)  | Erasmus+ ICM pótpályázat - mobilitási helyekPortálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2016.09.26.