Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitás (ICM) pályázat hallgatóknak

térkép

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Intézményi szintű pályázatot ír ki a 2017/2018. tanévben Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitás (ICM) hallgatói mobilitási programban való részvételre. A pályázatot a kari sajátosságoknak megfelelően legkésőbb 2017. május 05. 12:00 óráig kell benyújtani papír alapon a TáTK nemzetközi irodájába (Lágymányosi Campus, Északi Tömb 7.35).

A pályázat célja:
Az Erasmus+ Nemzetközi Kreditmobilitási program keretében a pályázaton nyertes hallgatók lehetőséget kapnak az Erasmus+ ICM partneregyetemeink egyikén részképzésben részt venni. A tanulmányút célja félév-áthallgatás, kutatás, a szakdolgozat elkészítése lehet. 

A mobilitás csak akkor valósulhat meg alap- és mesterképzéses hallgatók esetében, ha a külföldi tanulmányokat a küldő intézmény elfogadja és azt a hallgató itthoni előmenetelébe – az ELTE-s kreditszámokon és átszámított érdemjeggyel, vagy a diplomamellékletben feltüntetve – beszámítja. PhD hallgatók esetében nem kötelező kurzusok felvétele és elvégzése, amennyiben a mobilitás célja kutatómunka. 

Pályázati felhívás és mellékletek letöltése:
Erasmus+ ICM központi felhívás, amely tartalmazza a megpályázható egyetemek listáját

  • Erasmus+ ICM hallgatói pályázati adatlap letöltése
  • Hallgatói motivációs levél letöltése
  • Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2017.04.18.