Gyakornokot keres a Magyar Afrika Társaság

AHU

Egyetemistákat keres cikkíróként gyakornoknak a Magyar Afrika Társaság (AHU). Önkéntességre is lehetőség van egy induló programjukban.

Jelentkezési határidő: 2017. március 22.

A Magyar Afrika Társaság egy 2006-ban alapított, nem kormányzati, non profit szervezet amely humaniárius válságkezeléssel és segítségnyújtással foglalkozik Afrikában (Orvosimissziók, Gyermektámogatási programok, Árvaházi programok, Kórházépítés stb.) Foglalkozik továbbá magyarországi szemléletformálással kulturális és oktatási programok keretében.

Gyakornoki lehetőség

Honlapjukra keresnek cikkírókat fizetés nélküli gyakornoknak. Saját néven jelenhetnek meg a cikkeik, igény szerint igazolást is kapnak a szakmai gyakorlatról. A jó minőségűnek ítélt írások megjelenhetnek egyéb nemzetközi témákkal foglalkozó honlapokon, iszerzőiknek az AHU cégcsoportjába tartozó Globoport külügyi portál kínálhat hosszútávon akár külső munkatársi állást is.
További információk a gyakornoki felhívásban (PDF).

Gyakornoki felhívás

 

Önkéntesi lehetőség

Idén tavasszal induló Érzékenyítő Program keretében óvodától középiskoláig tart gyerekeknek Afrika témájú foglalkozásokat az AHU, minden korosztálynak a maga szintjén. Emellett kórházak gyerekosztályain és gyermekotthonokban is szerveznek hasonló témájú élményterápiás foglalkozásokat. Az önkéntesek segítségére ebben a programban számítanak
További információk az önkéntesi felhívásban (PDF).

Önkéntesi felhívás

 

Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.03.09.