Nemzetközi gyakornoki programot hirdet az Intrum Justitia

Céljuk lehetőséget kínálni az üzleti életre nyitott, és ott hasznosítható skillekkel rendelkező fiatal, tehetséges generációnak, hogy piacképes alternatívát nyújtsanak a külföldi munkavállalásban gondolkozó leendő statisztikusoknak, illetve big datával, data science-szel, vagy hasonló területtel foglalkozó hallgatóknak.

A svéd központú követeléskezelő cég 1993 óta működik a magyar piacon, ahol öt éve piacvezető. A Next Generation elnevezésű gyakornoki programot Kis Annamária, karunk volt hallgatója mutatta be munkatársaival az érdeklődőknek.

A 2017. szeptember 1-én kezdődő, nemzetközi tapasztalatot nyújtó programukra olyan
  • diplomás vagy végzős, az üzleti elemzés feladatköréhez releváns tanulmányokkal bíró hallgatókat várnak,
  • akiknek nincs egy évnél több munkatapasztalatuk
  • használható angol nyelvtudással bírnak
  • valamint megvan bennük a szakterülethez szükséges elemző, lényeglátó szemléletmód, a jó együttműködési készség, valamint az innovatív, megoldásközpontú attitűd.
További előnyt jelent
  • a szakmai tapasztalat
  • az angol szakszókincs ismerete
Az egyéves program főállású gyakornoki státuszt jelent, piacképes juttatáscsomaggal, valamint három hónapos, mentorált svéd-, vagy németországi képzésmodullal.

Jelentkezési határidő: önéletrajz és motivációs levél leadásával, 2017. március 31-ig. Minden további információ elérhető az alábbi oldalon.

Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.03.13.