Nemzetközi nyári egyetem - Narratívák az Európai Unióban és Kanadában emlékezetről, migrációról és xenofóbiáról

Nemzetközi nyári egyetem indul Narratívák az Európai Unióban és Kanadában emlékezetről, migrációról és xenofóbiáról címen. Helyszínek: Budapest, Ranvensbrück, Aix-an-Provance, Winnipeg-Victoria.

Jelentkezés határideje: 2017. március 22.

Az ELTE Társadalomtudományi Kara, a University of Victoria (Candada), a University of Osnabrück (Germany) és az Aix-Marseille Université (France) együttműködésében induló program kivételes lehetőség mesterszakos hallgatóknak, akik a résztvevő országokat végigjárva ismerhetik meg, hogyan formálják a különböző narratívák a jelenlegi migrációval és menekültüggyel kapcsolatos döntéshozatalt.

Az összesen három hétig tartó nyári egyetem két részletben kerül megrendezésre. 2017. július 16. és 27. között európai helyszíneken lesz, 2017. augusztus 16. és 26. között Kanadában.

A résztvevőket kizárólag az Aix-en-Provance-ból történő visszaút, valamint az ebédek és vacsorák költségei terhelik. Minden más költséget a nyári egyetem fedez.

A nyári egyetemmel, jelentkezéssel és részvétellel kapcsolatos további információk az angol nyelvű honlapon vagy az alábbi letölthető dokumentumban:

  • Graduate Summer Field School (PDF)
  • Graduate Summer Field School

    Portálkezelői menü Tartalom módosításaUtolsó módosítás dátuma: 2017.03.13.