Nyomtatható verzió   Tartalom elküldése levélben   Betüméret növelése   Ikonok magyarázata 

Parkolási ügyintézés

A lágymányosi ELTE-parkolót használók közül csak a főállású dolgozók kaphatnak belépőkártyát.
Vendégek, óraadók és hallgatók rendszám-azonosítással hajthatnak be a parkolóba, legfeljebb az aktív státuszban töltött félév időtartamára kiadott engedéllyel.

A behajtási ügyintézés menete:

Főállású dolgozó gépjárműváltozásának bejelentése, jogosultság változtatásának kérése, kártya elvesztése, cseréje:

  • szervezeti egység adminisztrátora által Bodor Zoltánnak ( bodorzoltan@tatk.elte.hu ) küldött levélben, mely minden esetben tartalmazza az oktató nevét és ELTE-azonosítóját (ha nem csak hétvégi épület belépési engedélyt kér, akkor járműve pontos típusát és rendszámát is).

Óraadó féléves jogainak újraaktiválása, új jogosultság kérése, adatváltozás bejelentése:

  • szervezeti egység adminisztrátora által Bodor Zoltánnak ( bodorzoltan@tatk.elte.hu ) küldött levélben, mely minden esetben tartalmazza az oktató nevét, Neptunk-kódját, járműve pontos típusát és rendszámát.

Vendég egy napra szóló behajtási engedélyének kérése:

  • szervezeti egység adminisztrátora, vagy a vendéget fogadó dolgozó által az épületüzemeltetés részére ( sorompo@elte.hu ) küldött levélben, mely minden esetben tartalmazza a vendég nevét, járműve pontos típusát és rendszámát, valamint az érkezés napját. Az épületüzemeltetés – a visszaélések elkerülése érdekében – csak az elte.hu és al-domain-jeiről küldött (pl.: tatk.elte.hu) leveleket fogad!

Doktori hallgató féléves jogainak újraaktiválása, új jogosultság kérése, adatváltozás bejelentése:

  • a hallgató által Kucsera Katalinnak ( kucserak@tatk.elte.hu ) küldött levélben, mely minden esetben tartalmazza az hallgató nevét, Neptun-kódját, járműve pontos típusát és rendszámát.

Nappalis, estis, levelezős hallgató féléves jogainak újraaktiválása, új jogosultság kérése, adatváltozás bejelentése:

  • a hallgató által a HÖK címére ( parkolas.tatkhok@gmail.com ) küldött levélben, mely minden esetben tartalmazza az hallgató nevét, EHA-kódját, képzési adatait, járműve pontos típusát és rendszámát.
Portálkezelői menü Tartalom módosítása Utolsó módosítás dátuma: 2016.04.05.