Gyakornoki pozíció nemzetközi tanulmányok alapszakos hallgatók számára

2019.09.14.
Gyakornoki pozíció nemzetközi tanulmányok alapszakos hallgatók számára
Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának (ÁJK) Nemzetközi Irodája gyakornoki pozíciót kínál a 2019/20-as tanév őszi és tavaszi félévében 2–2 fő részére.

A gyakornoki pozíció időtartama 120 óra vagy 160 óra, annak megfelelően, amennyit az adott hallgatónak a Társadalomtudományi Kar előír,  amivel teljesíthető a Nemzetközi Tanulmányok BA képzésen előírt kötelező szakmai gyakorlat (tanulmányaikat 2017 előtt kezdők számára 120 óra kötelező, 2017 utáni kezdés esetén viszont már 160 óra az előírt szakmai gyakorlat hossza). 

A munkavégzés helye az ÁJK Kecskeméti utca 10–12. szám alatti épületében működő Nemzetközi Iroda. A munkavégzés idejében rugalmasak vagyunk, elképzeléseink szerint a 120 órát két hónapon belül kellene/lehetne teljesíteni.

A gyakornoki idő alatt lehetőség nyílik bekapcsolódni az Iroda munkájába,

  • részt venni a karon tanuló külföldi hallgatókkal és a kar külföldön tanuló magyar hallgatóival kapcsolatban felmerülő feladatok ellátásában,
  • a karon szerveződő nemzetközi vonatkozású események, programok szervezésében és megvalósításában,
  • a kar külföldi partnerintézményeivel történő kapcsolattartásban.

A gyakornoki munka lehetőséget kínál a kommunikációs készségek fejleszésére, az idegen (elsősorban angol) nyelvtudás fejlesztésére és egy dinamikus közösség sokszínű munkájának megismerésére, az abba történő bekapcsolódásra.

Érdeklődni folyamatosan lehet Szabó Brigitta irodavezetőnél szabo.brigitta@ajk.elte.hu