Jelentkezés Budapest Főváros Kormányhivatalának gyakornoki programjára

2020.07.03.
Jelentkezés Budapest Főváros Kormányhivatalának gyakornoki programjára
A veszélyhelyzet megszüntetésével Budapest Főváros Kormányhivatalának ismét lehetősége van felsőoktatásban tanuló hallgatók szakmai gyakorlatban történő foglalkoztatására a 230/2012 (VIII.28.) Korm. rendeletben foglaltak alapján.

A hallgatók a Budapest Főváros Kormányhivatal honlapján tájékozódhatnak az egyes szervezeti egységekről / szakterületekről. Amennyiben valamely szakterület felkelti egy adott hallgató érdeklődését és szeretne megismerkedni az adott terület munkájával, kérjük, a lenti regisztrációs panelen jelezze gyakorlati részvételi szándékát a kar felé. A jelentkezés adatait a kar továbbítja Budapest Főváros Kormányhivatala felé. (A regisztrációs panelen megadott adatokat csakis a gyakorlattal kapcsolatos ügyintézés céljából – bizalmasan – kezeljük.)

A szakmai gyakorlat időszaka egybefüggően maximum 6 hét lehet, annak leteltét követően ismételten szükséges egy hallgatói megállapodás megkötése amennyiben további igény merül fel a gyakorlat folytatására. A hallgatót szakmai gyakorlata során díjazás nem illeti meg.

Kérjük a hallgatókat, hogy a lenti regisztrációs panelen legkésőbb 2020. 07. 17., péntek délig jelezzék részvételi szándékukat.

Regisztráció

A regisztrációs panel a https://tatk.elte.hu/BpKH linken érhető el.