Kutatók Éjszakája ❌ ELTE TáTK – Társadalomtudós leszek(?) – Szolidaritás

Kutatók Éjszakája ❌ ELTE TáTK – Társadalomtudós leszek(?) – Szolidaritás
09/30

2022. szeptember 30. 17:00 - 18:30

ELTE TáTK – (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a – 3.67)

09/30

2022. szeptember 30. 17:00 - 18:30

ELTE TáTK – (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a – 3.67)


Az ELTE Társadalomtudományi Kar Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium (ARTSZ) hagyományos programja a Társadalomtudós leszek(?)

A válasz akár igen, akár nem, interaktív programjuk mindenképpen érdekes, pörgős, de tudományos igényű (ne ijedj meg!). Betekintést nyújt egy-egy meghatározó terület kérdésköreibe és gondolatvilágába. Ha többet szeretnél tudni a szolidaritás jelenségéről, a Kutatók Éjszakáján ezt velünk megteheted! 

Mire számíts?

  • Rövid bemutatkozás után egy csoportos, érvelő interakció során próbára teheted vitakészségedet és hogy mennyire vagy szolidáris egy olyan helyzetben, ahol nincsenek egyértelmű válaszok…
  • Ezt követően meghatározó társadalomtudósok szolidaritással kapcsolatos gondolatait és definícióit vitatjuk meg. Mi hozzuk a definíciókat, te hozd a véleményedet!
  • Ha eddig nem érveltél eleget, most végképp megteheted egy olyan Közgyűlésen, amelyet a Partizán is megirigyelne!

Ha pedig tetszett az alkalom, akkor van egy jó hírünk: októberben egy újabb témával folytatjuk!

Szereplők

  • Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium (ARTSZ)

Regisztráció

Az esemény regisztrációköteles. Kérjük regisztrálj a https://tatk.elte.hu/KutEjReg2022 vagy https://app.kutatokejszakaja.hu/esemenyek/elte-tarsadalomtudomanyi-kar/tarsadalomtudos-leszek-szolidaritasoldalak egyikén. Elég csak az egyik oldalon regisztrálni. Az ELTE TáTK honlapján történő regisztrációval kapcs. adatkezelési tájékoztató itt olvasható.