Mentorokat keres a Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézete

2019.06.12.
Mentorokat keres a  Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézete
A karunkra külföldről érkező hallgatók integrálása fontos feladat és ennek kapcsán lehetőség nyílik arra, hogy alapképzéses hallgatóink is részt vehessenek ebben a munkában.

A Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézete olyan nemzetközi tanulmányok alapképzésen aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatók jelentkezését várja, akik szívesen dolgoznának mentorként a tanszékre érkező külföldi hallgatók egyetemi beilleszkedésének elősegítésében, az oktatási rendszerben való eligazodásában, szabadidejük tartalmas megszervezésében, továbbá a helyismeret átadásában, partneri viszony megteremtésében és visszajelzések gyűjtésében. Mindez informális keretek között, akár egyetemen kívüli programok szervezésével is történhet.

A mentori feladat kiváló lehetőség a beérkező külföldi hallgatókkal való kapcsolatteremtésre, az idegen nyelvtudás fejlesztésére, egyben felelősségteljes munka is. A mentorok bruttó 40 000 forintos juttatásban részesülnek félévi munkájukért.

Jelentkezni az eutud@tatk.elte.hu címen lehet önéletrajzzal és motivációs levéllel az alábbi határidőig: 2019. 06. 26. (szerda).