Survey statisztika felvételi felkészülést segítő konzultció 2022

2022.01.27.
Survey statisztika felvételi felkészülést segítő konzultció 2022
2022-ben az ELTE TáTK survey statisztika és adatanalitika mesterszak oktatói három konzultációs alkalmat tartanak a felvételire készülő leendő hallgatók számára. Ezen alkalmak célja, hogy segítsék a jelentkezők felkészülését.

A konzultációs alkalmakon a felvételi anyag előre meghatározott fejezeteivel foglalkoznak. A konzultációs alkalmakon rövid tudáspróbát követően a hallgatóknak lehetőségük van feltenni az adott témakörre vonatkozó kérdéseiket, mód nyílik a súlypontok, lehetséges buktatók, egyes feladatok átbeszélésére. Ezen alkalmak nem "gyorstalpaló" felkészítő órák, hiszen ilyen rövid időkeretben erre nincs lehetőség. A konzultációk akkor tudják segíteni a felkészülést, ha a felvételizők az irodalom aktuális fejezeteit már áttekintették, a feladatok többségét már megoldották, vannak kérdéseik.

RÉSZLETEK

A konzultációk pénteki napokon lesznek, időtartamuk körülbelül 60 perc. A konzultációk dátumai, valamint az időpont előtt áttekintendő felvételi anyagrész:

  • 2022. március 11. 12:00 Freedman I-II-III. fejezetek
  • 2022. április 8. 12:00 Freedman IV–V, Rudas 1–5 fejezetek
  • 2022. május 6. 12:00 Freedman VI–VII–VIII, Rudas 6–11 fejezetek

A konzultációkon való részvétel természetesen nem kötelező. A részvétel ingyenes. 

A konzultációkat a Statisztika Tanszék oktatói, Tátrai Annamária és Simon Dávid tartják. Kérünk mindekit, aki érdeklődik a konzultáció iránt, hogy jelentkezzen Lengyel Lea tanszéki adminisztrátornál (statisztika@tatk.elte.hu).