TáTK-s hallgatók az idei ELTE sportösztöndíjasok között

2024.07.03.
TáTK-s hallgatók az idei ELTE sportösztöndíjasok között
2024. július 2-án az ELTE BTK épületében kerültek átadásra az ELTE sportösztöndíjak. Simon Gábor, a BEAC igazgatója, Diczkó Dalma, az EHÖK elnöke és Tarnóczy Ticián az EHÖK sportreferense is közreműködött a díjak átadásában.

Diczkó Dalma, az EHÖK elnöke beszédében kiemelte, hogy fontosnak tartja a sportösztöndíj támogatását, melyben az EHÖK nagy szerepet vállal. Jelentős eredményként említette, hogy idén több mint 30 sportág sportolóinak adhattak át ösztöndíjat.

Simon Gábor, a BEAC igazgatója beszédében hangsúlyozta, hogy a sportösztöndíjasok által végzett szervező és koordináló munka biztosítja az egyetemi sportélet gerincét. A sportszervezők az egyetemi folyosókra és órákra, valamint a gólyatáborokba is eljuttatják azt a fontos üzenetet, hogy ez egyetemi élet csak a sporttal lehet teljes.

2024/2025-ben 35 ELTE-s hallgató részesült sportösztöndíjban, akik a BEAC és a SZoESE szakosztályaival együttműködésben szervezik a hallgatói és dolgozói sportéletet – közülük hárman az ELTE Társadalomtudományi Kar hallgatói: Gréczi Benedek Gábor nemzetközi tanulmányok szakos hallgató a tollaslabda szakosztály, míg Balogh Szabolcs Sándor és Nagy Bernadett Edit survey statisztika és adatanalitika szakos hallgatók az aerobik szakosztály keretében végzett szervezői munkájukért nyertek sportösztöndíjat.

Az összes díjazott listája és az eseményen készült valamennyi fénykép elérhető a BEAC Facebook oldalán.

Forrás: beac.hu

Gratulálunk az ELTE TáTK-n és a társkarokon tanuló, ösztöndíjat nyert hallgatóknak!