Teltház a TáTK mesterszakos nyílt napján

2021.10.26.
Teltház a TáTK mesterszakos nyílt napján
Az ELTE Társadalomtudományi Kara 2021. október 20-án rendezte meg idei mesterszakos nyílt napját. A Nagy Kari Szakválasztó című rendezvényen mesterszakválasztás előtt álló érdeklődők gyűjthettek információt a Kar által 2022-ben indított MA és MSc programokról, karrierlehetőségekről és a felvételi követelményeiről, folyamatairól.

Az akadémiai rapid randiként is emlegetett eseményen a mesterszakok oktatói és hallgatói információs pultoknál foglaltak helyet, ahol az érdeklődők bármilyen, a képzéssel kapcsolatos kérdést feltehettek a szakok jelen lévő képviselőinek.

„A Nagy Kari Szakválasztó már hagyományos programnak tekinthető a Karon. Szerettünk volna egy olyan eseményt életre hívni, ahol az érdeklődők informális keretek között ismerkedhetnek meg a általuk érdekesnek vélt szak vagy szakok oktatóival és hallgatóival, így nem pusztán a mesterképzésről kapnak egy képet, hanem a Kari közösségről és az intézmény hangulatáról is.” – mondta Szabari Vera az ELTE TáTK oktatási és tudományos ügyeinek dékánhelyettese.

A több mint 100 fő érdeklődő – akár egy rapidrandi-programon – több, számára érdekes szak képviselőivel is beszélgethetett. A leggyakrabban felmerülő kérdések a tantervvel, illetve a karrierlehetőségekkel voltak kapcsolatosak, de sokan érdeklődtek a felvételi és bemeneti követelményekről is a Tanulmányi Hivatal szakértőinél.

Azok, akik lemaradtak az eseményről, a Kar 2022. január 19-i Nyílt Napján is megtalálhatják a mesterszakos pultokat, ahol a szakokat képviselő oktatók és hallgatók szívesen válaszolnak minden érdeklődő kérdésre.

Nagy Kari Szakválasztó 2021

Nagy Kari Szakválasztó 2021

0

/

0

0

/

0