XXVII. Közösségi Pszichiátriai, Addiktológiai és Mentálhigiénés Konferencia

XXVII. Közösségi Pszichiátriai, Addiktológiai és Mentálhigiénés Konferencia
04/25

2023. április 25. 09:00 - 16:50

ELTE TáTK Konferenciaterem (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a, -1.75)

04/25

2023. április 25. 09:00 - 16:50

ELTE TáTK Konferenciaterem (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a, -1.75)


Az ELTE Társadalomtudományi Kar és az Ébredések Alapítvány közös szervezésében kerül megrendezésre a XXVII. Közösségi Pszichiátriai, Addiktológiai és Mentálhigiénés Konferencia. A konferencia fővédnöke Csizi Péter helyettes államtitkár (Belügyminisztérium, Gondoskodáspolitikáért Felelős Államtitkárság).

A XXVII. Közösségi konferencia címe: Változások, választások és vállalások. Ahogy a cím jelzi: körülöttünk a világ “alaposan megváltozta magát”. A WHO szerint csak a pandémia miatt 25 %-kal nőtt a pszichés zavarok előfordulása, mely egyre erősebben mutatja, hogy nem tartható tovább a "business as usual” közömbössége. Döntésekre, választásokra és személyes bevonódásainkra, vállalásokra van szükség. Ennek tükrében a közösségi ellátó rendszereink fejlődése, a tudományos bizonyítékokon és a jó gyakorlatok tapasztalatain alapuló módszerek, ezzel együtt a nagy intézmények lebontása, a személyközpontú, felépülés alapú, BPSS (bio–pszicho–szociális–spirituális) szemlélet is megjelenik a konferencia programjában. (Részlet Pátkai István bevezető üzenetéből, amely a konferencia programfüzetében olvasható. A konferencia teljes programja itt érhető el/tölthető le.)

RÉSZVÉTEL & REGISZTRÁCIÓ

FONTOS! A regisztráció mindenki számára kötelező! Csak regisztrált résztvevők léphetnek a konferencia helyiségeibe.

A konferencia kedvezményes regisztrációs díja 12.000 Ft, ha az utalás 2023. április 15-én éjfélig beérkezik az alapítvány bankszámlájára. Ezt követően, illetve a helyszínen 15.000 Ft a részvételi díj.

Kliensek és hozzátartozók, egészségügyi, valamint szociális munkás szakos egyetemi hallgatók regisztrációs díja: 2.000 Ft., amit átutalással, ill. Siki Norbertnél fizethetnek be az Ébredések Alapítvány irodájában (Kálvária tér 5.), 2023. április 15-ig.

A regisztráció díjmentes az előadóknak, workshop résztvevőknek, az Ébredések Alapítvány által akkreditált tapasztalati és kísérő szakértőknek, valamint aktív önkénteseinknek és a konferencia lebonyolításában segédkező egyetemi hallgatóknak.

JELENTKEZÉS

On-line jelentkezési lapunk elérhető a www.ebredesek.hu címen, a „Konferenciák” menüpont alatt.

KAPCSOLAT

Információ: Vida Ágnes: 06-20-666-3165, kepzes.ebredesek @gmail.com.

PROGRAM

A konferencia teljes programja itt érhető el/tölthető le.