Emelt szintű társadalomismeret érettségi előkészítő

Emelt szintű társadalomismeret érettségi előkészítő
Az ELTE Társadalomtudományi Kar online felkészítő kurzust indít az emelt szintű társadalomismeretből érettségizni/felvételizni szándékozó középiskolások és a társadalomtudományi képzési területhez tartozó szakokra idén felvételizni kívánók számára. 

Jelentkezési határidő: folyamatos 2023. január 27-ig. 

Kinek ajánljuk?

  • Ha érdekel a társadalom, a politika, a nemzetközi kapcsolatok, a szociális munka, valamint az antropológia – vagy ezek gazdasági, jogi háttere…
  • Ha emelt szintű társadalomismeret érettségi vizsgát szeretnél tenni 2023 májusában…
  • Akkor is várunk, ha csak jövőre érettségizel, de kíváncsi vagy, milyen tudás szükséges a társadalomtudományi szakokhoz, ugyanakkor fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az előzetes hírek szerint 2024-ben már nem tehető emelt szintű társadalomismereti érettségi...

…JELENTKEZZ társadalomismeret előkészítő tanfolyamainkra!

Mikor?

2023. január végétől / február elejétől* (ez az első alkalom) szombat délelőttönként 9:00–12.30 h között, egészen májusig 4x45 perces órákban.

*A kezdés pontos időpontja az érettségi vizsga időpontjától függ. Az első alkalom dátumáról legkésőbb december 10-én minden addig regisztrálót értesítünk.

Hol?

A képzés (tanórák és konzultációk) online zajlik majd az MS Teams eszközön. (Ingyenes hozzáférést mindenkinek biztosítunk az MS Teams-hez.)

Mennyiért? – Early Bird kedvezmény: 2022. december 17-ig! 

  • EARLY BIRD KEDVEZMÉNY 2022. dec. 17-i jelentkezésig ⇒ 59 000 forintért (50 tanórás kurzus + próbaérettségi), melyet az előkészítőn részt vevő, majd a TáTK-ra sikeresen felvételt nyert és ide beiratkozott hallgatók ösztöndíjként az első félévben visszakapnak.
  • TELJES ÁR2022. dec. 18-i és azt követő jelentkezéssel ⇒ 69 000 forintért (50 tanórás kurzus + próbaérettségi), melyet az előkészítőn részt vevő, majd a TáTK-ra sikeresen felvételt nyert és ide beiratkozott hallgatók ösztöndíjként az első félévben visszakapnak.

Kikkel?

Az ELTE TáTK felkészült, segítőkész oktatóival és doktorjelölt hallgatóival

Miért?

  • A sikeres emelt szintű érettségi vizsgát elősegítő kompetenciák (érvelés, elemzés és összegző kifejtés, problémaközpontúság, prezentáció) fejlesztéséért…
  • Az írásbeli és szóbeli társadalomismeret tesztjeinek, valamint A és B vizsgatételek megfelelő elsajátításáért…
  • Az érettségin megkívánt komplex és több tudományterületet átfogó gondolkodást és a hétköznapi tapasztalatokat összefoglaló tudásért…

Hogyan?

Naprakész anyaggal, barátságos légkörben ⇒ Jelentkezz!

Jelentkezés folyamata

Amennyiben középiskolás diák vagy, kérünk, hogy az itt történő regisztrációt megelőzően az iskoládban érdeklődj a társadalomismeret érettségin való részvételed lehetőségeiről.

Előkészítő tanfolyamainkra a jelentkezés egyszerű, csak kövesd az alábbi lépéseket:

1. Töltsd ki a jelentkezési lapot: itt  VAGY itt ! (A két jelentkezési lap ugyanaz. A jelentkezési lap kitöltése nem kötelez szerződéskötésre.)

2. A további lépésekről személyesen értesítünk e-mail-ben vagy telefonon.

Kérdésekkel kérünk, fordulj Gertheis Ágneshez az erettsegielokeszito@tatk.elte.hu e-mail címen.

Adatkezelés és -védelem

A tanfolyam sikeres és zökkenőmentes lebonyolítása érdekében kérjük, hogy a regisztráció során add meg néhány adatod. Ezeket a következők szerint kezeljük: https://tatk.elte.hu/dstore/document/1683/adatkezeles_felveteli_elokeszito_2021.pdf ⇒ Regisztráció előtt, kérjük, mindenféleképpen olvasd el a linken szereplő pdf-et.