Szociálpolitika MA – Felvételi felkészítő online konzultációk

2021.05.09.
Szociálpolitika MA – Felvételi felkészítő online konzultációk
2021-ban az ELTE TáTK szociálpolitika mesterszak oktatói két konzultációs alkalmat tartanak a felvételire készülő leendő hallgatók számára. A konzultációk célja, hogy segítsék a jelentkezők felkészülését. 

A pandémiás helyzet miatt a konzultáció az online térben valósul meg, ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy regisztráljon – és adatai megadásával segítse a konzultációk bonyodalommentes előkészítését.

A konzultációs alkalmakon a felvételi anyag előre meghatározott fejezeteivel foglalkoznak. A konzultációs alkalmakon a hallgatóknak lehetőségük van feltenni az adott témakörre vonatkozó kérdéseiket, mód nyílik a súlypontok és egyes kihívások megvitatására.

RÉSZLETEK

A konzultációk időtartama 90 perc. A konzultációkat minden alábbi napon 09:00 és 10:30 között Sziklai István adjunktus tartja.

2021. május 14. >> Szociálpolitika – alapok

2021. május 28. >> Felvételi irodalom

A konzultációkon való részvétel természetesen nem kötelező. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött – ld. lejjebb. A jelentkezés az utolsó előadási napot (május 28.) megelőző munkanap deléig lehetséges. A konzultációknak otthont adó online platform belépési linkjéről május 13. du. 3 és május 27. du. 3 h előtt adunk hírt e-mailben. (Kérjük a jelentkezőket, hogy a SPAM mappát is figyeljék.)

ADATKEZELÉS

Az egyetem adatkezelési tájékoztatója itt olvasható.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztrációs felület külön ablakban itt nyitható meg.


Képkredit: Marabu illusztrációja a Népszabadság A magyar konzervatív hagyomány című cikkéhez