A Szociológia Doktori Iskola Nyílt Napja

A Szociológia Doktori Iskola Nyílt Napja
03/26

2024. március 26. 15:00

Online (MS Teams)

03/26

2024. március 26. 15:00 -

Online (MS Teams)


Az ELTE TáTK Szociológia Doktori Iskola szeretettel meghív minden érdeklődőt 2024. március 26-án 15:00-kor kezdődő online nyílt napjára.

A Szociológia Doktori Iskola hat programon várja a társadalomtudományos kutatás iránt érdeklődő és a tudományos életpálya iránt elhivatott hallgatókat.

A Nyílt Napon a doktori programok titkárai tartanak általános ismertetőt a Doktori Iskola programjairól és képzési terveiről. A tájékoztató előadást követően az érdeklődők feltehetik a képzéssel, felvételi folyamattal és a hallgatói élettel kapcsolatos kérdéseiket is.

ONLINE ELÉRÉS

Az esemény online kerül megrendezésre az MS Teams platformon. Az online esemény nem regisztrációköteles, minden érdeklődő számára elérhető a következő linkre kattintva: ESEMÉNY LINKJE.

INTERNATIONAL STUDIES TÁJÉKOZTATÓ

Az online program után, kb. 16 órától angol nyelvű tájékoztatóra kerül sor az International Studies képzésről a Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézete doktori szobájában (2.61), és további kérdéseket lehet feltenni a doktori programmal kapcsolatban Majtényi Balázs programvezetőnek és Kállai Péter doktori titkárnak. Az International Studies programtájékoztató ESEMÉNY KÜLÖN LINKJE.

(A 15 órától kezdődő online nyílt napon a Politikai és Nemzetközi Tanulmányok Intézete doktori szobájában (2.61) is részt lehet venni, ahol kivetítővel, közösen tudnak az érdeklődők becsatlakozni.)