Erdős Virág "Hősöm" c. kötetének bemutatója

Erdős Virág
07/02

2020. július 02. 17:00 - 18:25

online

07/02

2020. július 02. 17:00 - 18:25

online


A Szociális Munka Tanszék Tanszéki csütörtök rendezvénysorozatának utolsó alkalma a félévben Erdős Virág Hősöm c. könyvének bemutatója.

Erdős Virág József Attila-díjas költő, író, drámaíró évek óta figyelemmel kíséri a Hős utca gyermekinek sorsát, részt vett a Kontúr Egyesület projektjeiben. 2019-ben háromrészes kiadványban örökítette meg a Hős utcában élő gyermekek történeteit. Ennek a munkának az eredménye a Hősöm c. verseskötet, mely a Magvető gondozásában jelent meg.  

Mit keres egy Költő a szegregátumban? Hogy fogadták őt az ott lakók? Hogyan éli meg egy gyerek, ha verseskötet jelenik meg róla? Az általa írt versek hogyan kapcsolódnak a szociális munkához? Érzékenyít-e ez egyáltalán? Hogyan látja a Költő a szociális munkásokat? — Ezekre a  kérdésre keressük a választ Erdős Virággal és meghívott vendégeinkkel.

Felkért hozzászólók

  • Lados Noémi (ELTE TáTK alumna, szociális munkás, a Kontúr Közhasznú Egyesület volt alelnöke)
  • Farkas Zsuzsanna  (SZETA elnöke, szegregátumban dolgozó szociális munkás, szakértő)

Bejelentkezik

  • Tóth Krisztina (Kontúr Közhasznú Egyesület gyerekprogram felelős) 

A beszélgetést moderálja

  • Mihály Bulcsú (ELTE TáTK Szociális Munka Tanszék, mesteroktató)

Regisztráció

Az esemény regisztrációköteles. A regisztrációs panel az eseményleírás alján, ezen az oldalon található. A regisztrációt 60 fő jelentkezését követően — vagy legkésőbb 2020. 07. 01-én du. 2 h-kor zárjuk.

Adatkezelés

A beszélgetéssel kapcsolatos adatkezelési nyilatkozat itt elérhető.

 

A regisztráció során megadott adataim valósak. Az adatkezelési nyilatkozatot (ld. a regiszrációs panel felett) elfogadom.